top of page

Haus Labs - žhavá novinka na našem trhu



Milovníci kosmetiky mají další důvod k radosti. Na náš trh přichází nová značka Haus Labs by Lady Gaga. Kosmetika, která je cruelty free, veganská a poháněná technologií HausTech Powered™ stojí na křižovatce umění a vědy.


Značka začínající na Amazonu nabízí širokou škálu kosmetických produktů, které byly vytvořeny s důrazem na nejnovější vědecké poznatky. V produktech tak nalezneme například fermentovanou arniku, jež je několika set násobně účinnější než tradičně používaná arnika nebo IntelliZen 7 Complex™, patentovanou směs léčivých bylin, které synergicky podporují hojení a zklidnění pokožky. Kosmetika obsahuje peptidy, extrakty z mořských řas, squalan, kyselinu hyaluronovou, rostlinný kolagen, vitamíny a další prospěšné složky. Značka se také pyšní svým přesahem, každým nákupem podpoříte nadaci Born This Way, zaměřující se na duševní zdraví mladých lidí.


Vysoce pigmentované produkty

Mezi nejoblíbenější produkty této značky se řadí především oceněný make-up Triclone skin tech foundation, který se nabízí v 51 odstínech a má střední krytí. Obsahuje fermentovanou arniku, jež pomáhá redukovat zarudnutí, vyrovnává tón pleti a chrání ji před nepříznivými vlivy prostředí.




Další hvězdou Haus Labs je korektor Triclone Skin Tech Hydrating Concealer, který skvěle doplní zmíněný make-up a je vyráběný ve 31 odstínech.


Pokud vás zajímají produkty na rty, pak se můžete těšit na oleje, lesky i dlouhotrvající rtěnky a v sekci „ na oči“ jsou nejenom vysoce pigmentované paletky, kombinující matné i třpytivé oční stíny.





27 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page