top of page

Ingredients se stěhuje do Vězeňské ulice



Nový prostor, zcela nová prodejna, ve které si budete připadat jako v galerii. Unikátní beauty koncept Ingredients začíná psát nový příběh.


Ještě před dvanácti lety jsme byli zvyklí nakupovat kosmetiku a vůně výhradně v drogériích a parfumériích. Pak ale na trh vstoupil koncept Jakuba Kopčáka a Lukáše Loskota Ingredients, který přepsal naše zvyklosti. Niche vůně a pečující produkty luxusních značek jsme si mohli pořídit v uměleckém prostoru připomínající galerii. Po pěti letech strávených v Maiselově ulici se nyní Ingredients stěhuje do Vězeňské ulice, která se bude od té původní lišit – namísto interiéru vybaveného obrandovaným nábytkem a doplňky se můžete těšit na čistotu, jednotný styl a osobitého ducha zakladatelů.





Vybavení obchodu si vzal na starosti Lukáš Loskot, který nábytek a další artefakty hledal po celém světě. Ingredients se tak pocitově vrací do svých začátků, kdy ještě nepodléhal všem požadavkům prodeje značek, které nabízí.


Kromě stálic jako Byredo, Aesop, Cire Trudon, Diptyque, Parfums Fédéric Malle, Kilian či Maison Francis Kurkdjian zde nyní koupíte i sedm nových značek, jako třeba Perfumer H nebo Astier Villatte. Prodejna ve Vězeňské ulici je otevřená od 2. dubna 2024.



22 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page