top of page

Kalhoty pro tuto sezonu



Zimní kabáty i čepice už jsme uklidili a jaro je tady. Víte, jaký typ kalhot se teď nosí? Pojďte se podívat na pár trendů a nechte se inspirovat.


Peach Fuzz

Nemůžeme nezmínit barvu letošního roku, kterou je něžná broskvová. Nosí se na oblečení i doplňcích a tak je jen na vás, jak jí ve svém šatníku využijete. Sluší snad všem typům a je elegantní. Náš tip - podívejte se po overalu v broskvovém odstínu, budete vypadat luxusně.

Zdroj: Zalando


„Devadesátky“

Jak to tak bývá, módní trendy se neustále vracejí a ne jinak tomu je i letošní jaro. To hlásí návrat devadesátek, ale v umírněnější verzi. Zapomeňte na neonové barvy a výrazná loga. Nosí se široké boyfriend džíny, velké košile, baloňáky a oversize saka. Buďte odvážná a vypůjčte si nějaké kousky ze skříně vašeho partnera. Džíny doplňte o kvalitní kožený pásek.

Zdroj: H&M


Oblekové kalhoty

Kalhoty s vysokým pasem oblekového typu se nosí už nějakou dobu a stále jsou trendy. Vykouzlí vám úzký pas a nekonečně dlouhé nohy.  Nejlépe vypadají v odstínech šedé nebo bílé a jsou tak pohodlné.


Zdroj: Answear


Zvonáče

Nejspíše jste na tento trend již narazili a to zejména na sociálních sítích. Džíny se zvonovými nohavicemi jsou všude a opět lichotí ženské postavě, ať už nosíte jakoukoliv velikost.


Zdroj: About you

12 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page