top of page

Přivítejte jaro s pestrými šperky



Od květinových náhrdelníků přes náušnice s motivy ptáků až po prsteny zdobené pestrobarevnými motýly... Vneste do svého šatníku příliv energie.  


Jaro je časem nových začátků, které nám přináší pocit štěstí a motivaci ke změnám. A jednou z těch nejvýznamnějších, přicházející každý rok se skálopevnou jistotou, je změna počasí. S prvními teplými dny máme konečně možnost vymanit se ze svetrů a čepic a přivítat pozitivní náladu slunečních paprsků.


V jarním vánku

Také milujete první teplé dny? To období, kdy slunce naplno svítí a vzduch, prosycený vůní jara, se začne hemžit hmyzem... Typickým symbolem jara se ne nadarmo stávají motýli, včely a okřídlení brouci, kteří po dlouhých dnech konečně vylézají ze svých skrýší a začínají mít napilno.



Zlatý náhrdelník se zirkony, Beny, 5260 Kč, Pozlacený stříbrný přívěsek na náramek beads se zirkony, Apart, 990 Kč, náhrdelník s přívěskem, H&M, 99 Kč


Rozkvetlá louka

Příroda na jaře je ohromující nejen pestrým životem, ale i svou barevností. Šperky s motivem nádherných květin se tak stávají každoroční jarní stálicí. Vybírejte minimalistické elegantní náhrdelníky, náušnice, prsteny a náramky, které doplňují bohatě zdobené klenoty s odvážnými barevnými kameny, díky nimž se vmžiku přenesete na rozkvetlou louku. 




Pozlacený náramek z mosazi s turmalíny a smaltem, Apart, 763 Kč, Zlaté náušnice s perletí, Apart, 8390 Kč, náušnice, 449 Kč, Zara


Ptačí zpěv

Motiv ptáka se ve šperkařství těší oblibě od rané historie. Ptáci symbolizují mateřství, bezpečí a jistotu, zároveň jsou ale také jedním z největších předzvěstí jara. Když se s mírným jižním vánkem vracejí z teplých krajin, znamená to pro nás, že na teplé počasí už nebudeme muset dlouho čekat. Ať už si vyberete výrazný náhrdelník nebo minimalistické náušnice, s jistotou vnesete do svých dnů svěží vítr.



Pozlacený stříbrný náramek Beads, Apart, 3990 Kč, náušnice s kolibříkem, Zara, 399 Kč, zlaté náušnice s diamanty a topazy, Apart, 8190 Kč

1 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page